Dierenkliniek Leidschendam hoort al sinds 1974 bij Leidschendam.

 

Halverwege de 70-er jaren is mijn voorganger dierenarts John Frencken begonnen met de kliniek op de Julius Röntgenlaan. Heel even heeft hij ook paarden behandeld maar al gauw legde hij zich toe op de behandeling van gezelschapsdieren. Gedurende ruim dertig jaar is er heel wat gebeurd en heeft John heel wat voorbij zien komen en het vak zien veranderen. Vaccinaties tegen verschillende besmettelijke ziekten kwamen tot ontwikkeling en daar waar er nu veel dieren behandeld worden door specialisten op velerlei gebied was de dierenarts vroeger meer op zich zelf aangewezen. Alles werd aangepakt. Zo kwam ik op zolder een leuke verzameling instrumenten tegen die men vroeger nodig had en die nu het museum in kunnen.

 

In oktober 2005 heb ik samen met mijn vrouw Christine de praktijk overgenomen toen dierenarts Frencken met pensioen ging. De praktijk is enorm gegroeid en ondanks enkele verbouwingen voldeed het pand op de Röntgenlaan niet meer en is de kliniek in januari 2017 verhuist naar de Bachlaan, een klein stukje verderop.

 

Er staat nu een organisatie die efficiënter en klantvriendelijker is dan ooit in een kliniek waar het mogelijk is kwaliteit te leveren. Met een vast team van mensen die al jaren betrokken zijn bij de praktijk leveren wij diergeneeskunde van deze tijd in een lokale, compleet ingerichte dierenkliniek met een warme en menselijke uitstraling die past bij Leidschendam.

 

De praktijk is al heel lang aangesloten bij de dierenartsenkring haaglanden (voorheen dierenartsenrking Den Haag en omgeving). Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandige dierenklinieken opgericht in 1963. Inmiddels zijn er 33 praktijken bij aangesloten. Samen zorgen wij voor een 24 uurs zorg het hele jaar door. Verder organiseert de kring nascholing voor dierenartsen en assistenten en er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.

 

Wellicht tot ziens.

Peter Bracht

 

Ps: kijk op onze facebook pagina voor actuele informatie over de gang van zaken op de praktijk…

 

 

 
 
OPENINGSTIJDEN CONTACT LOCATIE

 

 

 

Werkdagen:

van 9:00 uur tot 19:00 uur

Afhalen van voer en medicijnen:

van 9:00 tot 19:00 uur

Behandelingen uitsluitend volgens afspraak

Algemene voorwaarden
Route en parkeergelegenheid
Privacy Statement

Johann Sebastian Bachlaan 67

2264 WB Leidschendam.

070 - 327 11 10

www.dierenkliniekleidschendam.nl
 
 
 

Even voorstellen